13 mrt 2015

Een bouwkatern in Tillywood

0 Reacties

Tillywood_TIC
En dan ontstaat er een idee….een bouwkatern in Tillywood. Marc van Rijen (eigenaar van het Glossy blad Tillywood) zag in mij de aangewezen persoon om inhoud te geven aan Tillywood bouwkatern. Met mijn bouwkundige achtergrond en mijn werkzaamheden in de Tilburgse bouwwereld kan ik voor de nodige input zorgen. Een leuke uitdaging! Want als rasechte Tilburgse ben ik trots op mijn stad. We doen het niet alleen goed op cultureel, zakelijk en sportief vlak, maar zeer zeker ook op het gebied van ontwikkelen en bouwen. Industrieel erfgoed krijgt nieuwe betekenis, oude vervallen gebieden krijgen nieuwe invulling. Tilburg krijgt voorzieningen die nodig zijn om de stad te verrijken en de economische betekenis te vergroten. Hoog tijd voor een Bouwkatern vind ik, zodat de inwoners van Tilburg kunnen lezen wat er zoal in het Tilburgse ontwikkeld en gebouwd wordt en wat de veranderingen en wetenswaardigheden zijn op het gebied van bouwen en wonen. Ik zie het als een enorm leuke uitdaging om TilburgBouwt vorm en inhoud te geven. Vier maal per jaar verschijnt Tillywood. Iedere uitgave worden er twee aansprekende projecten uitgelicht en worden nieuwe plannen toegelicht. De eerste editie van het bouwkatern in Tillywood verschijnt begin april. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

[begin]